Produkter

Hos Garnloppen sælger jeg kun garn af høj kvalitet. Jeg har personligt afprøvet de forskellige typer af garn jeg forhandler. Derfor kan mine kunder altid være sikker på at få den højste kvalitet når de handler hos Garnloppen.

Mærker

Filcolana


FILCOLANA sælger uldgarner til håndstrik og hækling med mere i høj kvalitet.

Filcolana har solgt garn i mere end 40 år. Firmaet blev grundlagt i 1972 af familien Hald, der drev det frem til 1995, hvor familien Olsen, der stadig i dag ejer Silkeborg Uldspinderi, overtog firmaet. I 2009 blev firmaet overtaget af Nanna Gudmand-Høyer, der i dag driver firmaet sammen med dygtige ansatte og et hold idérige freelance strikke- og hækledesignerer.Isager


ISAGER GARNER er kendt som klassiske garnkvaliteter i rene naturfibre til håndstrikning, maskinstrikning, hækling, vævning, broderi mm.  Garner, som er mærket med samme nr i ( ) kan erstatte hinanden indbyrdes, og et (1) garn og et (2) garn kan strikkes sammen til et (3) garn.


Da mange af garnerne er tynde kan man mixe forskellige farver og kvaliteter og dermed lave unikke håndarbejder.

Karen Klærbæk

KAREN KLARBÆK er kendt som blogger, men har også valgt at udvikle sin egen kvalitetsgarn. Alt garn fra Karen Klarbæk er økologisk, og det er muligt at vælge imellem mange forskellige farver.KnitPro

KNITPRO er et af de absolut førende mærker inden for strikkepinde og udvikler stadig flere og flere fantastiske produkter man ikke kan leve foruden. Pindenes særlige egenskab er den lange spids, som gør det nemt at komme ind i selv stramme masker. KnitPro laver både jumperpinde, faste rundpinde, strømpepinde, udskiftlige rundpinde og domino pinde. Desuden findes KnitPro pinde i forskellige materialer: Birketræ, metal, plastik og kulfiber, så der skulle være noget for en hver smag.